2013-09-04 15:32
Onsdag d.4.september kl. 15.30 til 16.20 er på tjekkiske TV - CT 4 Sport (satelit TV).   Inklusiv de bedste spillere fra Tjekkiet og Slovakiet, under øjne af dansk formand af Dansk Fodtennis Forbund.

Fodtennis stævne i tjekkiske landsby Potucky

2013-07-31 10:51
Formand Pavel Masek og triple stævne på fjerde plads, ved tropisk vejr og mange spillere fra Tjekkiet og Tyskland.

Fodtennis i Århus

2013-06-26 17:37
Vi har fået flere kontakter fra Århus, som vil gerne spille fodtennis. Vi håber, at i fælles samarbejde kunne vi efter sommer ferie opstarte fodtennis træning til alle nye spillere.

Stævne med 2 bounces

2013-02-24 20:50
Vi er glad at informere, at det lykkedes at organisere næste stævne i fodtennis, triple med 2 bounces, til uregistrerede spillere. Til sidst vandt holdet med spillerne fra Ørestad, Amager og Nærum, men naturligvis tak til alle deltagere.

Februar stævne i København

2013-02-23 21:15
Den 23. februar i IBS gymnastiksalen var fodtennise stævne med en bounce, med deltagelse af spillere fra klubber KFIF, Øbro Idræt og uregistrerede spillere fra Ringsted og Amager. Turnering mesterligt vandt uden en eneste nederlag Christian (KFIF) med Pavel (Øbro Idræt), der besejrede i...

Stævne i København

2013-02-03 22:28
Spontant organiserede mænds turnering blev afholdt søndag i Lyngby med deltagelse af spillere fra København, Lyngby, Holte, Nørrebro og Amager, i double med 2 bounces. Efter tre timers sejr og den finansielle præmie 500 kr. modtog en slovakisk-dansk par fra Amager. En anden turnering hidtil...

2012-11-20 14:03
Vi blev kontaktet af folk interesserede i fodtennis fra Århus. Vi vil forsøge at samle de interesserede, at de kunne prøve fodtennis, måske med studenterne fra Århus Universitet.

Herre hold forbereder sig til VM

2012-11-12 11:41
Frem mod VM i december i Tjekkiet er herrelandsholdet samlet hver lørdag for at forberede sig til slutrunden. Nye spillere har mulighed for at prøve at træne på banen ved siden af, og måske lure nogle tricks af i øjenkrogen.

Photogalleriet fra Dame VM 2012

2012-11-12 11:36

Kvindehold nr. 6 i verden

2012-11-06 12:30
Det danske kvindelandshold i fodtennis er netop kommet hjem fra VM med en flot 6. plads i alle tre discipliner; single, double og triple.